Over PAD

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Hocus Pocus PADs!

Lieven

“Meten is weten, gissen is missen!”

Lieven Van Holle studeerde af als interieurvormgever met een
postgraduaat meubelontwerp na een secundaire opleiding als elektrotechnisch installateur. Na enkele jobervaringen werd de drang naar zelfstandigheid groot. Hij start in 2004 een eenmanszaak in meubelontwerp en de uitvoering ervan. Om de uitvoering van zijn ontwerpen zelf  te kunnen realiseren behaalt hij via de examencommissie ook zijn getuigschrift schrijnwerker.


Johan

“‘t Komt allemaal in orde!”

Johan Deley studeerde af als gegradueerde in het bedrijfsmanagement met optie marketing. Hij zoekt zijn weg in het vertegenwoordigersleven maar dit voldoet niet. In 1999 start hij met een partner een horecazaak in Gent. De uitdaging als vertegenwoordiger is intussen ver zoek en hij schoolt zich om (avondonderwijs) tot sanitair en elektrotechnisch installateur. Hij start 2005 een klusjesdienst.


Bij de inrichting van een nieuwe zaak in Gent komen ze mekaar tegen en een samenwerking lijkt evident. Na een klein jaar samen te werken wordt het tijd om gestructureerder en efficiënter te gaan werken. Het orderboek raakt stilaan vol. De burelen, productie en afwerkingsruimte liggen verspreid over Gent. Er gaat veel kostbare tijd verloren. Een gepast atelier dringt zich op. Er wordt een geschikt pand gevonden in de Londenstraat in Gent. De grote stap wordt genomen. BVBA PAD wordt opgericht.